Jolien Goethals

Ik ben Jolien Goethals, 18 jaar en volg het eerste jaar toegepaste psychologie.
Dit thema spreekt me wel aan om verschillende redenen. Het is een vrij onbekend terrein voor mij, dus ik kan heel wat bijleren en je komt in contact met mensen die blind of slechtziend zijn waardoor je hun leven en hoe ze hen daaraan aanpassen kunt leren kennen.

bloem-Tanzania.jpg

Mijn oefeningen van mijn oefenboeken zijn te vinden onder files.

Alle andere opdrachten vindt u hier terug: Werkdocument

Besluit:
Ik heb zeker en vast bijgeleerd hoe je correct moet refereren, hoewel dit niet altijd even goed lukt. Ook het opzoekingswerk begin ik onder de knie te krijgen. Ik heb wel enkele dingen niet gevonden, wat ik wel jammer vond. Ik denk dat ik zowat alle mogelijkheden om te zoeken heb gebruikt. Dus op dat gebied weet ik niet wat ik nog meer kan doen.

"Een vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In vlaanderen werd in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de concoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro."

WYDOOGHE B. Game On! We krijgen er niet genoeg van.VIWTA, www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, geraadpleegd op 14.01.2010, 32 p.

Klik hier voor de volledige publicatie.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License